چطور می توان شیره و ریز مغذی های گوشت را در آن حفظ کرد؟

به گزارش تور سریلانکا، عوامل بسیار زیادی وجود دارد که باعث می شود شیره گوشت از آن خارج شود. اگر می خواهید هنگام مصرف گوشت ریزمغذی های موجود در آن نیز از بین نرفته و به بدن برسند با ما همراه شوید و ادامه مطلب را مطالعه کنید.

چطور می توان شیره و ریز مغذی های گوشت را در آن حفظ کرد؟

1- یکی از این عوامل، پخت گوشت با درجه حرارت بالاست که هم شیره گوشت را خارج میکند و هم باعث می شود که طعم آن از بین برود.

2- اگر به هنگام پخت گوشت به آن نمک بپاشید، آب گوشت از آن خارج می شود. بنابراین بهتر است از اضافه کردن نمک به گوشت در اوایل کار بپرهیزید و قبل از خوردن به آن نمک اضافه کنید. ولی اگر می خواهید شیره گوشت خارج شود (مثلا در سوپ ها و آش ها) می توانید از ابتدای کار نمک اضافه کنید.

3- به هنگام کباب کردن گوشت در فر، اطراف گوشت را با برس مخصوص روغن بمالید، در این صورت شیره گوشت در خود آن حفظ خواهد شد. این امر در مورد ژیگو و غذاهایی مانند آن نیز صادق است.

4- گوشت ژیگو را اگر با نخ ببندید باز هم آب کمتری از آن خارج می شود. قسمت چربی دار ژیگو را در بالا قرار دهید تا به تدریج که چربی ذوب می شود همه گوشت را فرا گیرد. طبق تحقیقات اجرا شده در سال 1990 در دانشگاه مینسوتا، اگر گوشت (انواع گوشت) را همراه اندکی از چربی آن بپزی، چربی در گوشت تاثیری نخواهد داشت و فقط باعث می شود که آب و شیره گوشت از آن خارج نشود و گوشت طعم مطبوع تری داشته باشد. در نتیجه، فقط کافی است که پس از اتمام پخت، چربی را از گوشت جدا کرده و گوشت را میل نمایید.

نوشته شده توسط گروه هفت گنج

اختصاصی هفت گنج

منبع: هفت گنج
انتشار: 30 آذر 1399 بروزرسانی: 30 آذر 1399 گردآورنده: tour-srilanka.ir شناسه مطلب: 675

به "چطور می توان شیره و ریز مغذی های گوشت را در آن حفظ کرد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور می توان شیره و ریز مغذی های گوشت را در آن حفظ کرد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید