چگونه آجیل شب عید را از ویروس کرونا در امان نگه داریم؟

به گزارش تور سریلانکا، اگر آجیل شب عید خریده اید و نگران اید به ویروس کرونا آلوده گردد، می توانید آن ها را در خانه حرارت دهید.

چگونه آجیل شب عید را از ویروس کرونا در امان نگه داریم؟

به گزارش تور سریلانکا به نقل از ایسنا، مصطفی احمدی رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: طبق دستورالعمل ابلاغ شده به اعضای اتحادیه آجیل و خشکبار، باید حتما روی آجیل و خشکبارهای موجود در فروشگاه ها سلفون کشیده گردد.

از طرفی مشتری و فروشندگان حق دست زدن به آجیل و خشکبار را ندارند و فروشندگان موظفند حتما از دستکش و ماسک استفاده نموده و بهداشت فردی را رعایت نمایند. همچنین در ورودی مغازه ها نیز باید افرادی بایستند و به مشتریان مواد ضد عفونی نماینده بدهند تا مسئله ای برای جنس پیش نیاید.

وی ادامه داد: به کارگاه های تولید آجیل نیز اعلام کردیم افراد باید هنگام ورود به هر بخش از کفش های متفاوتی استفاده نمایند. مشتریانی که سال های قبل از پای دستگاه تولید به صورت عمده آجیل می خریدند نیز حق ورود به کارگاه را ندارند.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار با بیان این که توصیه می کنیم سال جاری از آجیل تولید شده بیشتر استفاده گردد تا خام اضافه نمود: همه اجناس تولید شده بین 200 تا 400 درجه سانتیگراد حرارت داده می شوند و در این دما ویروسی باقی نمی ماند.

اگر مشتری حساسیت بیشتری داشت بعد از خرید می تواند با استفاده از مایکروویو یا روی گاز فرایند حرارت دهی را انجام دهد.

به گفته احمدی، فرایند حرارت دهی مجدد آجیل در کیفیت آن تاثیری نخواهد گذاشت و مردم با خیال راحت می توانند این کار را انجام دهند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 13 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: tour-srilanka.ir شناسه مطلب: 200

به "چگونه آجیل شب عید را از ویروس کرونا در امان نگه داریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه آجیل شب عید را از ویروس کرونا در امان نگه داریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید