چه کنیم تا مدام گوشی مان را چک نکنیم؟
به گزارش تور سریلانکا، امروزه بیش از 8میلیارد تلفن همراه هوشمند در دنیا فعال است. تلفن همراه هوشمند دیگر کالای تجملاتی محسوب نمی گردد و به بخشی از زندگی روزمره بشر تبدیل شده است.
کمتر کسی هست که روزانه چند ساعت در اینستاگرام وقت بگذراند و از این کار راضی باشد. به یاری این وسیله عایدی کسب می کنیم، کارهایمان را برنامه ریزی می کنیم، سرگرم می شویم، اطلاعات موردنیاز خود را ذخیره می کنیم و البته وقتمان را هدر می دهیم! در این مطلب از مجله اینترنتی خبرنگاران همراه ما باشید تا از چک کردن گوشی فاصله بگیرید.
عناوین مطلب
- چرا نباید زمان زیادی را صرف چک کردن گوشی کنیم؟
- به جای چک کردن گوشی موبایل چه کنیم؟
- کلام آخر؛ هر روز یک گام رو به جلو بردارید
- بعلاوه بخوانید:
چرا نباید زمان زیادی را صرف چک کردن گوشی کنیم؟
اگر تصور می کنید ساعت ها چرخیدن در فضای مجازی و آنالیز محتواهای زرد و بی کیفیت ضرری برایتان ندارد، این بخش از مقاله برای شماست.
- محتواهای فضای مجازی شما را از زندگی واقعی دور می نمایند.
- وقتی گوشی را چک می کنید، فکرتان با مطالبی درگیر می گردد که نه به شما ربطی دارند و نه تأثیری روی زندگی تان می گذارند.
- کارهای مجذوب کننده زیادی برای انجام دادن وجود دارند و شما آن قدر زمان ندارید که هم به کارهای موردعلاقه تان برسید و هم روزی چند ساعت موبایلتان را چک کنید.
- وقتی زمان زیادی را برای موبایل صرف می کنید، اجتماع گریز می شوید، با کسی صحبت نمی کنید و از عزیزانتان دور خواهید شد.
- شبکه های اجتماعی برای کنترل فکر دیگران برنامه ریزی شده اند. وقتی زمان زیادی را برای این شبکه ها صرف می کنید، به آن ها اختیار می دهید که روی فکرتان اثر بگذارند و حتی کنترلتان نمایند.
- وقتی به چک کردن گوشی عادت دارید، مدام نگران هستید که مبادا پیغام یا تماس جواب نداده ای داشته باشید. همین استرس های کوچک به مرور زمان شما را بیمار می نمایند.
- چک کردن گوشی موبایل سبک زندگی کم تحرک را رواج می دهد و نتیجه این سبک زندگی بیماری هایی مثل چاقی، دیابت، مسائل قلبی و فشار خون است.
- چک کردن گوشی موبایل قبل از خواب، مراحل خواب شما را مختل می نماید و اجازه نمی دهد مغزتان بازیابی گردد.
به جای چک کردن گوشی موبایل چه کنیم؟
1. زمان گذراندن با عزیزان و قرارهای محبت آمیز
2. تحرک و ورزش و پیاده روی
3. انجام کارهای خلاقانه مانند نقاشی، اوریگامی و …
4. بیرون رفتن از خانه مانند پارک و دوچرخه سواری
5. انجام کارهای آرامش بخش مانند یوگا و استراحت
6. انجام کارهای عقب افتاده مانند تمیز کردن کمد و رفتن به کارواش
7. هیچ کاری نکردن
- تابه حال هیچ کاری نکردن را امتحان نموده اید؟ فقط یک جا بنشینید و اجازه بدهید هر اتفاقی که می خواهد بیفتد.
کلام آخر؛ هر روز یک گام رو به جلو بردارید
وقتی حواستان پرت می گردد، تقریبا 23 دقیقه طول می کشد تا از نو روی موضوع مدنظرتان تمرکز کنید و گوشی موبایل هم دقیقا یک عامل حواس پرتی است! پدر و مادرها یا پدربزرگ و مادربزرگ ها شاید هر 2 یا 3 روز یک بار موبایل هایشان را چک نمایند و حتی در بسیاری از موارد، یادشان می رود آن را با خود بیرون ببرند. پس زندگی بدون گوشی موبایل آن قدرها هم غیرممکن نیست!
اثر این مقاومت و جایگزینی عادت خوب با عادت مخرب را چند ماه بعد در زندگی تان می بینید و از خودتان بابت این تصمیم سپاسگزار خواهید بود.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از روانشناسی چگونه افسردگی پس از ازدواج را درمان کنیم؟ را بخوانید.منبع: پیام دلتا