املت کالباس؛ صبحانه فوری و پر کالری
به گزارش تور سریلانکا، املت کالباس یکی از املت های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو می شود.

املت کالباس با پنیر بسیار خوش طعم و غذایی کامل است. این غذا را می توان بنا به سلیقه با انواع ژامبون تهیه کرد. پیشنهاد می شود برای شروع یک روز پرنشاط و پر انرژی از خوردن این املت خوشمزه غافل نشوید و حتما آن را امتحان کنید. طرز تهیه املت کالباس پنیری را در خبرنگاران بخوانید.
مواد لازم
- ژامبون 300 گرم
- تخم مرغ 4 عدد
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- کره به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- پودر آویشن در صورت تمایل
طرز تهیه املت کالباس پنیری
- کالباس را در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید. در تابه ای تکه های کالباس را با مقداری کره تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. بهتر است از کره به جای روغن استفاده کنید..
- در کاسه ای تخم مرغ ها را با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شوند؛ سپس نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری پودر آویشن به مواد بیفزایید.
- پنیر پیتزا و تخم مرغ ها را روی ژامبون های تفت داده شده ریخته و با هم مخلوط کنید. روی مواد فلفل بپاشید و درِ تابه را بگذارید تا املت پخته شود.
- وقتی املت آماده شد، آن را در بشقاب برگردانید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید. در صورت تمایل می توانید موقع سرو املت، به جای پنیر پیتزا روی آن پنیر پارمزان بپاشید.
- این املت را با انواع ژامبون می توان درست کرد؛ ولی بهتر است در تهیه آن از ژامبون مرغ استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع املت طرز تهیه املت ماسالا (هندی) را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 14 آبان 1399
بروزرسانی: 14 آبان 1399
گردآورنده: tour-srilanka.ir
شناسه مطلب: 578
به "املت کالباس؛ صبحانه فوری و پر کالری" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "املت کالباس؛ صبحانه فوری و پر کالری"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید