طرز تهیه چیکن 65؛ جوجه تند و قرمز مخصوص هند

به گزارش تور سریلانکا، در مجموعه غذای ملل، با دستور پخت یکی از غذاهای دنیا به آن کشور سفر می کنیم. امروز با طرز تهیه میان وعده تند چیکن 65، به چنای، کانون موسیقی کلاسیک هند سفر خواهیم کرد.

طرز تهیه چیکن 65؛ جوجه تند و قرمز مخصوص هند

هوس یک غذای نو و بین المللی به سرتان زده است؟ از غذاهای همیشگی خسته شده اید؟ نگران نباشید، به آشپزخانه بروید و وسایل خود را آماده کنید. آشپزی یکی از برترین و انرژی بخش ترین فعالیت هایی است که می توان در فضای امن خانه انجام داد. آشپز درون خود را بیدار کنید و غذایی متفاوت و لذیذ برای خود و اعضای خانواده بپزید تا روزی مملو از هیجان و عطر و طعم سفر به یکی از نقاط دنیا را رقم بزنید.

خبرنگاران میخواهد هرروز با انتشار یک دستور پخت از دنیا متنوع غذاهای بین المللی، شما را راهی سفری به سراسر قاره ها کند. امروز قرار است به کشور رنگارنگ هند سفر کنیم و پیش غذای تند و آتشین چیکن 65 (Chicken 65) را بپزیم؛ یک وعده گوشتی پر از ادویه که از هتل بوهاری (Buhari Hotel) در چنای، مرکز استان تامیل نادو سرچشمه می گیرد.

چیکن 65 چیست؟

چیکن 65، پیش غذای غیر گیاهی محبوب چنای با رنگ قرمز تیره و طعمی تند و آتشین، غذایی منحصربه فرد و بسیار لذیذ است. این پیش غذا یا میان وعده همراه با یک نوشیدنی خنک، برترین راه برای گذراندن یک عصرگاه در هوای دم نموده جنوب هند است.

از مواد تشکیل دهنده چیکن 65، می توان به مرغ با استخوان یا بی استخوان و فلفل های چیلی اشاره نمود. این غذا را معمولا با پیاز و لیمو سرو می نمایند. در نسخه گیاهی چیکن 65 که با نام های پنیر 65 یا گوبی 65 شناخته می شوند، از پنیر یا گل کلم به جای مرغ، استفاده می گردد.

اگرچه بسیاری از افراد، ابداع چیکن 65 را به هتل های زنجیره ای بوهاری در چِنای نسبت می دهند، اما چندین افسانه دیگر درباره مبدا این غذا وجود دارند. در یکی از این افسانه ها آمده است که چیکن 65 به عنوان یک غذای ساده برای سربازان هندی در سال 1965 ظاهر شد. در داستان دیگری ادعا شده است که این غذا، متشکل از 65 فلفل چیلی ابداع شده به وسیله یک هتلدار مبتکر است.

در بعضی داستان ها هم به این موضوع اشاره شده است که گوشت این غذا از مرغ های 65 روزه تهیه می گردد و بعضی از افراد نیز فکر می نمایند که نام این غذا به معنای 65 تکه مرغ است.

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 500 گرم مرغ بدون استخوان تکه تکه شده
  • 1 قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده
  • 1 قاشق چای خوری سیر له شده
  • 10 عدد برگ کاری
  • 5 تا 6 عدد فلفل سبز تند
  • 1 لیوان روغن سرخ کردنی
  • 1 قاشق غذاخوری گشنیز خردشده

برای مزه دار کردن مرغ

  • 2 قاشق چای خوری پودر فلفل چیلی
  • 1 قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده
  • 1 قاشق چای خوری سیر له شده
  • نیم قاشق چای خوری زردچوبه
  • نیم قاشق چای خوری فلفل سیاه ساییده شده
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • به قدر یک سر انگشت نمک

برای سس

  • 1 لیوان ماست ساده
  • 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز چیلی
  • نیم قاشق چای خوری رنگ خوراکی قرمز
  • نیم قاشق چای خوری زردچوبه
  • نیم قاشق چای خوری تخم گشنیز سابیده شده
  • به قدر یک سر انگشت نمک

برای خمیر

  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • 1 قاشق غذاخوری آرد برنج
  • 1 قاشق غذاخوری آب

دستور پخت

1. تمام مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و سپس تکه های مرغ را به آن اضافه کنید. مرغ را کاملا با مواد ترکیب کنید تا تمام تکه ها به مواد آغشته شوند. به مدت یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا مرغ ها مزه دار شوند.

2. تمام مواد لازم برای سس را در یک کاسه دیگر ترکیب کنید و کنار بگذارید.

3. برای درست کردن خمیر، تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و با دیگر مواد لازم برای خمیر مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست و نرم به دست آید. سپس خمیر را با مرغ مزه دار شده مخلوط کنید.

4. یک لیوان روغن سرخ کردنی را در یک ماهیتابه گود بریزید و کمی حرارت دهید. سپس مرغ ها را روی حرارت میانه سرخ کنید تا طلایی شوند. تکه های مرغ را از روغن دربیاورید و روی دستمال کاغذی یا کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافه آن ها کشیده گردد (مرغ ها برای سرخ شدن باید کاملا در روغن باشند).

5. روغن داخل ماهیتابه را خالی نموده و دو قاشق غذاخوری روغن تازه به آن اضافه کنید. زنجبیل و سیر را برای چند ثانیه سرخ کنید تا بوی آن ها دربیاید. سپس برگ های کاری، فلفل های سبز و مخلوط خمیر و مرغ مزه دار شده را اضافه کنید.

6. سس ماستی که از قبل آماده نموده اید را به ماهیتابه اضافه کنید و روی حرارت میانه آن قدر بپزید تا تمام مایع، جذب مرغ ها گردد و تکه های مرغ به صورت تقریبا خشک دربیایند.

7. مرغ قرمز آتشین خود را با گشنیز خردشده تازه تزیین نموده و بالافاصله سرو کنید.

ویدیو

سفر به چنای هند با طعم چیکن 65

شما کماکان می توانید چیکن 65 اصلی را در رستوران هایی در محل ابداع این غذا پیدا کنید؛ اما از دکه های خیابانی نیز در چِنای نباید غافل شد که نسخه هایی لذیذ و آتشین از این غذا را برای شما سرو می نمایند.

جالب است بدانید که چیکن 65 حتی در تجسم خیابانی خود، غذایی چشم نواز و باشکوه در بشقاب به نظر می آید. تصور تکه هایی از مرغ به سرخی سیب به همراه فلفل های سبز چیلی، برگ های کاری و گشنیز خردشده هم برای وسوسه کردن هر فردی کافی است.

یک چیکن 65 عالی باید مستقیما از خود ماهیتابه، در حال جلز و ولز کردن سرو گردد و فلفل های چیلی آن، کماکان آبدار و ترد باشند. طعم های منحصربه فرد این غذا با ترکیبی از ادویه های چیلی، سیر، زنجبیل، فلفل سیاه و گشنیز شما را غافلگیر می نمایند. این غذای بسیار لذیذ با طعم آتشین خود، لب های شما را می سوزاند، برای همین بهتر است که آن را با یک نوشیدنی خنک، نوش جان کنید.

آیا تا به امروز پیروز شده اید غذاهای بین المللی ارائه شده در مجموعه سفر در آشپزی را طبخ کنید؟ می توانید از نظرات و تجربه های خود برای دیگر خوانندگان خبرنگاران بگویید یا از غذاهای خود عکس بگیرید و با تگ کردن خبرنگاران در اینستاگرام (@)، تصاویر خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: کجارو / lonelyplanet
انتشار: 1 دی 1403 بروزرسانی: 1 دی 1403 گردآورنده: tour-srilanka.ir شناسه مطلب: 1731

به "طرز تهیه چیکن 65؛ جوجه تند و قرمز مخصوص هند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن 65؛ جوجه تند و قرمز مخصوص هند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید