این افراد اعتماد به نفس ندارند
به گزارش تور سریلانکا، هر فردی نیاز به پیشرفت در زمینه های متفاوتی از جمله شغل، روابط، زندگی زناشویی دارد، در واقع رقابت سنگینی برای موفقیت بین افراد وجود دارد.
کمبود عزت نفس از ویژگی های افراد فاقد جرات مندی است که در افراد خجول، ترسو، کم حرف، افسرده، مضطرب و افراد مبتلا به اختلالات شخصیت وابسته و اجتنابی دیده می شود. در این مطلب از خبرنگاران به ویژگی های افراد فاقد اعتماد به نفس می پردازیم.
ویژگی های افراد فاقد اعتماد به نفس
پیامدهای کمبود عزت نفس از مواردی است که با آگاهی یافتن از آن ها به اهمیت حضور اعتماد به نفس در زندگی مصمم تر می شوید.
عدم مسئولیت پذیری
افراد با علائم کمبود عزت نفس از پذیرش مسئولیت و تعهد در زمینه های شغلی، روابط بین فردی، فراری هستند. ریشه آن به عدم باور و ایمان به توانایی در انجام امور محوله است. برای اینکه اعتماد به نفس خود را بالا ببرید به مطلب با این ترفندها اعتماد به نفس خود را بالا ببرید سر بزنید.
فاقد مهارت های ارتباطی از ویژگی های افراد فاقد اعتماد به نفس
این افراد در برقراری و تدوام رابطه مشکل دارند. کم پیش میآید فردی که از عدم اعتماد به نفس رنج میبرد، شروعکننده یک گفتوگو باشد، معمولا در روابط خیلی قاطی نمی شوند و سرد و انعطاف ناپذیر رفتار می کنند. تماس چشمی ضعیفی دارند و خیلی اهل حرف زدن و توضیح دادن نیستند. در مقابل سوالات دیگران کوتاه جواب می دهند و دنبال راهی برای قطع صحبت و ترک موقعیت می گردند. این مورد در بین افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی بیشتر دیده می شود، مشخصه اصلی این افراد، گریز از جمع، به دلیل ترس از تحقیر شدن و مورد تمسخر واقع شدن از طریق دیگران است.
بدبین هستند
به جنبه های منفی هر رویدادی بیشتر توجه می کنند. موفقیت های خود را به عوامل بیرونی، چون: شانس، تقدیر، افراد نسبت می دهند. در مقابل خود را عامل اصلی شکستهای شان می دانند و خود را سرزنش و نقد می کنند. این مورد در افراد افسرده به وفور دیده می شود، این دید منفی نه تنها خودشان، بلکه دیگران و دنیای اطراف را هم در بر می گیرد.
امیدی به تغییر نداشتن از ویژگی های افراد فاقد اعتماد به نفس
برای این افراد تغییر، واژهای نامانوس و غریب است. آن ها معتقد هستند همان طورکه هستند باید به زندگی ادامه دهند و هیچ راهی برای حل مشکل و تغییر ویژگی های منفی وجود ندارد. به همین دلیل، معمولا در مقابل پیشنهاد اطرافیان جهت مراجعه به مراکز مشاوره روانشناسی و تحت درمان قرار گرفتن، مقاومت به خرج می دهند.
پیشنهاد مطالعه: مطلب نشانه های والدین سمی را بشناسید را بخوانید.
منبع: پیام دلتا