پیشنهاد آلمان درباره نحوه تعامل با چین

به گزارش تور سریلانکا، صدراعظم آلمان بعد از اجلاس سران ناتو خواهان توجه بیشتر به چین به اسم یک قدرت نوظهور و دنبال کردن مدل مذاکرات ناتو با روسیه در قبال این کشور شد.

پیشنهاد آلمان درباره نحوه تعامل با چین

با تور آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ آلمان دیدن کنید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از هفته نامه اشپیگل، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان درخواست کرد که ناتو رویکردی دوگانه مانند روسیه که ترکیبی از بازدارندگی و تبادل نظر است را در قبال چین دنبال کند.

وی بعد از نشست سران ائتلاف نظامی ناتو در بروکسل گفت: من هوادار عظیم رویکرد دو ستونی هستم.

وی تاکید نمود: این مسئله درست است که به چین در حال ظهور در طرح و استراتژی تازه این ائتلاف نظامی بیشتر توجه کنیم. اگر ما به تهدیدات سایبری و سیاست خارجی و همکاری های نظامی روسیه و چین نگاه کنیم می بینیم که نباید از این کشور غافل شویم، اما در این راستا نباید زیاده روی کنیم و باید تعادل مناسب را بیابیم.

صدر اعظم آلمان بعلاوه تاکید نمود: چین در بسیاری زمینه ها رقیب ما است و بعلاوه در بسیاری مسائل شریک ما است. وی پیشنهاد داد که با چین بر اساس مدل مذاکرات بین روسیه و ناتو مذاکره گردد.

مرکل بعلاوه گفت: روسیه متاسفانه بیش از 30 سال بعد از انتها جنگ سرد ناتو را دشمن می داند. وی تاکید نمود: رویکرد دوگانه ای که از یک طرف به بازدارندگی و دفاع شخصی مبتنی است و از طرف دیگر مبتنی بر آمادگی برای مذاکره است بسیار اهمیت دارد. مرکل از یک نشست مهم ناتو که می تواند شروع تازهی باشد سخن گفت.

صدر اعظم آلمان مجددا بر لزوم تعهد آلمان به تحقق هدف ناتو برای افزایش بودجه نظامی به 2 درصد فراوری ناخالص ملی تاکید نموده و گفت: آلمان می خواهد این هدف را در جهت تا سال های2030 به دست آورد.

صدر اعظم آلمان بعلاوه برای ارزیابی مجدد ماموریت نظامی در افغانستان که بعد از 20 سال انتها می یابد تاکید نمود و گفت: ما باید در این باره صحبت کنیم که چه موفقیت هایی بدست آمده و چه چیزهایی موفقیت نبوده است. در عملیات نظامی در افغانستان حدود 59 نیروی ارتش آلمان جان خود را از دست دادند.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 8 مرداد 1400 بروزرسانی: 8 مرداد 1400 گردآورنده: tour-srilanka.ir شناسه مطلب: 1082

به "پیشنهاد آلمان درباره نحوه تعامل با چین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیشنهاد آلمان درباره نحوه تعامل با چین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید