استفاده از اساتید دانشگاه برای برطرف معضلات کشور
به گزارش تور سریلانکا، معاون پژوهش فناوری دانشگاه صدا و سیما گفت: دستگاه اجرایی کشور باید دانشگاه ها را طوری ریل گذاری کند که بتواند توقعات جامعه را رفع کند؛ نبود ساختار مناسب برای راهنمایی اساتید به سمت حل معضلات کشور مهم ترین خلاء فعالیت های علمی است.

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات ویزای تحصیلی استرالیا 2019 هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی استرالیا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی استرالیا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های استرالیا انتخاب کنید.
علی طهماسبی معاون پژوهش فناوری دانشگاه صدا و سیما در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، با اشاره به اینکه دولت باید ریل گذاری دانشگاه ها را تغییر دهد، گفت: اگر مسؤولان اجرایی کشور دارای خودباوری و نسبت به فعالیت های علمی دغدغه مند باشند باید دانشگاه ها را طوری ریل گذاری نمایند که بتوانند توقعات و مسائل جامعه را یکی پس از دیگری رفع نمایند.
باید سه قوه قضائیه، مقننه و مجریه دغدغه مند فعالیت های علم و فناوری باشند
وی اضافه نمود: ماهیت وجود مراکز علمی و دانشگاه ها این است که آنها باید زمینه ساز تربیت نیروی نخبه باشند تا بتوانند با استفاده از این نیروی انسانی بخش های مختلف جامعه و کشور را به سمت رشد علم و فناوری راهنمایی نمایند. از طرفی باید به این نکته اشاره کنم که در حال حاضر با توجه به شرایط مالی و تحریم های امروز کشور باید سه قوه قضائیه، مقننه و مجریه دغدغه مند فعالیت های علم و فناوری باشند تا بتوان با استفاده از این ظرفیت و پتانسیل برای بهبود شرایط مالی و سیاسی استفاده کرد.
افراد خارج سیستم نظام جمهوری اسلامی به هیچ عنوان دغدغه مند نیستند
معاون پژوهش فناوری دانشگاه صدا و سیما توضیح داد: یکی از مسائلی که ما امروز با آن در داخل کشور در حال دست و پنجه نرم کردن هستیم، این است که در بسیاری از بخش های مختلف مدیران خارجی را وارد کشور کنیم تا بتوانند شرایط و شرایط موجود را بهبود ببخشند، اما متاسفانه این کار از پایه و اساس اشتباه است؛ چراکه افرادی که از خارج سیستم نظام جمهوری اسلامی بر سر کار می آیند به هیچ عنوان دغدغه مند نخواهند بود و در نتیجه نمی توان آن گونه که باید از آنها انتظار تحول اساسی در سیستم های مدیریتی و علمی داشت.
صنعتگران به سمت دانشگاه ها راهنمایی شوند
طهماسبی در سرانجام اظهار داشت: اگر در داخل کشور صنعتگران به سمت دانشگاه ها راهنمایی شوند و از پتانسیل و ظرفیت نیروهای نخبه و اساتید دانشگاهی در ارتقای کیفیت محصولات خود استفاده نمایند، بدون شک ما نه تنها شاهد رونق فراوری خواهیم بود بلکه می توانیم در مدت زمان کوتاهی در محصولات مختلف به رشد برسیم؛ چراکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید به دنبال فراوری علم جریان ساز باشیم.
منبع: خبرگزاری فارس