اولین جشنواره غذاهای شب یلدا در آستانه اشرفیه برگزار می شود
به گزارش تور سریلانکا، اولین جشنواره غذاهای شب یلدا با موضوع پخت غذاهای بومی - محلی با کدو در شهرستان آستانه اشرفیه برگزار می شود.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، اولین جشنواره غذاهای شب یلدا با موضوع پخت هرگونه غذا، پیش غذا و دسر با کدو، آش، کاکا، کوکو، خورشت، سوپ، سالاد، نان، کیک، شیرینی و... به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر آستانه اشرفیه در استان گیلان برگزار می شود.
پخت یک غذای اصلی بومی - محلی و سفره آرایی و میوه آرایی در شب یلدا از دیگر بخش های این جشنواره است.
جشنواره غذاهای شب یلدا ساعت 14:30 فردا، 30 آذرماه در بوستان مادر آستانه اشرفیه برگزار می شود.
یلدا به طولانی ترین شب سال معروف است که مردم ایران زمین در کنار خانواده به ویژه بزرگترهای فامیل حضور یافته و با پهن کردن سفره و گذاشتن میوه، آجیل و شیرینی های سنتی گرد هم جمع شده و این سنت کهن ایرانی را گرامی می دارند.
مردم گیلان معتقدند باید در شب یلدا از انواع خوراکی ها مصرف کنند و تنقلاتی مانند ازگیل، برشته برنج و کدو بر سر سفره می گذارند و می گویند هر کس در شب چله هندوانه بخورد در تابستان احساس تشنگی نمی کند و در زمستان سرما را حس نخواهد کرد.
- اینفوگرافی | شب یلدا در چهارگوشه ایران