طرز تهیه دسر فرنی با تارت خوشمزه
به گزارش تور سریلانکا، دسر فرنی با تارت دسری ساده و در عین حال با سلیقه و خوشمزه ای است؛ در این دسر زیبا، فرنی و تارت را جداگانه تهیه و فرنی داخل تارت تزیین می گردد
سرویس آشپزی - فرنی شیر برنجی (آرد برنج و شیر) است که غذای شیرین مرسوم میان مردم جنوب آسیا می باشد. از آرد برنج جوشیده یا گندم خرد شده با شیر و شکر، هل، کشمش، زعفران، آجیل ها، بادام زمینی یا پسته تهیه می گردد. این خوراکی به عنوان یک وعده غذائی یا به عنوان دسر مصرف می گردد.
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می گردد. روی تارت ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در تارت ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارت ها ممکن است شیرین (مثل تارت سیب) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد.
تارت های امروزی معمولاً بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند. تارت های ریزه نیز به تارت های کوچک اطلاق می گردد. به عنوان مثال می توان از تارت ریزه تخم مرغ نام برد. مثالی دیگر که در مورد تارت ها می توان زد تارت های مربایی هستند که رنگ آنها بسته به مزه ای است که در مربا (به عنوان پرکننده) استفاده می گردد. از میان تارت ها می توان به تارت خوش پخت نیز اشاره نمود که خاستگاه بریتانیایی دارد. از تارت های نمکی می توان به پای کیش اشاره نمود.
تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می آید حال آنکه در دسته کیک ها پف از موارد غیر قابل حذف است. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می گردد. حال می خواهیم دستور ویژه دسر فرنی با تارت را برای شما دوستان عزیز بیان کنیم، در اوج سادگی و طعم بسیار عالی دسر باشکوهی برای میزبان خواهد بود. با ما باشید.
مواد لازم برای تهیه تارت
کره | 140 گرم |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
پودر قند | 1/4 پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد | 1 و 1/4 پیمانه |
دستور تهیه تارت
- کره را به دمای محیط برسانید.
- سپس همراه پودر قند و وانیل و تخم مرغ درون هم زن قرار دهید تا کاملا پودر قند و کره با هم مخلوط شوند.
- آرد را به آرامی به ترکیب تخم مرغ و پودر قند بیافزاید و با نوک انگشت ورز دهید.
- قالب تارت را چرب کنید به خمیر را به اندازه گردو بردارید و داخل قالب پهن کنید.
- داخل خمیر را چند تا سوراخ با چنگال بزنید تا خمیرتان پف نکند.
- خمیر آماده شده را داخل فر پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید.
- پس از 20 دقیقه آن را خارج کنید و بگذارید تا خنک گردد سپس از قالب آن را خارج نمایید.
- تارت شما آماده است.
مواد لازم برای تهیه فرنی
شیر | 2 لیوان |
آرد برنج | 3 قاشق غذاخوری |
گلاب | 5 قاشق غذاخوری |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
خامه | 3 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه فرنی
- برای تهیه فرنی شیر و شکر و آرد برنج را داخل ظرف بریزید و خوب بهم بزنید.
- سپس بر روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
- زمانی که فرنی به جوش آمد خامه را به آن اضافه کنید (خامه را از قبل خوب بهم بزنید تا یکدست گردد) و به خوبی مخلوط نمایید.
- زعفران را جداگانه دم کنید و در اینجا به فرنی اضافه نمایید.
- فرنی شما آماده است.
دسر فرنی با تارت
- تارت را جداگانه تهیه کردید.
- فرنی نیز آماده آست.
- فرنی را داخل تارت بریزید و به شکل دلخواه تزیین کنید.
دسر فرنی با تارت
دسر فرنی با تارت آماده نوش جان کردن به عنوان دسر، میان وعده و حتی با چایی طعم بسیار ویژه ای خواهد داشت.
منبع: setare.com