طرز تهیه لوز نارگیل با شیر عسل خوشمزه، مقوی و مجلسی

به گزارش تور سریلانکا، لوز نارگیل از شیرینی های خوشمزه شب عید است که می توان آن را با ساده ترین و ابتدایی ترین مواد به شکل مجلسی درست کرد. عطر و طعم این شیرینی همچون قطاب یزدی، یادآور طعم اصیل و سنتی است که هیچ شخصی در میهمانی ها به آن نه نمی گوید. برای تهیه این شیرینی مقوی می توانید طرز تهیه لوز نارگیل با شیر عسل را بخوانید و در طعم ها و شکل های متفاوت به سبک بازاری برای میهمانی هایتان درست کنید.

طرز تهیه لوز نارگیل با شیر عسل خوشمزه، مقوی و مجلسی

مواد لازم برای تهیه لوز نارگیل با شیر عسل

  • پودر نارگیل 120 گرم
  • پودر بادام 120 گرم
  • پودر قند 100 گرم
  • شکلات سفید 150 گرم
  • شیر عسلی 150 گرم
  • پودر هل یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر پسته به اندازه لازم

طرز تهیه لوز نارگیل با شیر عسل

1. مواد را ترکیب کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه لوز نارگیل با شیر عسل باید شکلات سفید را به روش بن ماری، آب کنید. حال در کاسه ای مناسب شکلات بن ماری شده، شیر عسل، پودر هل، پودر نارگیل و پودر قند را بریزید. مواد را با هم زن برقی یا دستی خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. خمیری که دارید که نه شل است نه سفت. در ادامه 200 گرم از مخلوط را با پودر بادام مخلوط کنید. سپس مابقی مخلوط را با پودر پسته تان ترکیب کنید. در نهایت خمیری نرم خواهید داشت.

2. خمیر را در قالب بریزید

در دومین مرحله از طرز تهیه لوز نارگیلی با شیر عسل باید یک قالب 15 در 15 انتخاب کنید. کف قالب تان را سلفون بکشید. سلفون باید از کناره های قالب بیرون بزنید. با این کار لوز نارگیلی را راحت تر بیرون می آورید. خمیر بادام را کف قالب پهن کنید. قالب را برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرید. با گذشت یک ساعت مخلوط پسته را روی آن بریزید. با قاشق فشار دهید تا منسجم گردد. قالب را برای پنج ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرید. در نهایت قالب را بیرون بیاورید و به صورت لوزی آن را برش بزنید. لوزها را داخل ظرف تان بچینید و با یک فنجان چای داغ آن را سرو کنید. ناگفته نماند که از قالب های آماده هم می توانید برای سرو آن به شکل مجلسی بهره ببرید.

نکات تکمیلی تهیه لوز نارگیل با شیر عسل

لوز نارگیل از راحت ترین شیرینی ها است که هر زمان اراداه کنید می توانید آن را درست کنید. نکات تکمیلی زیر پیش بردن مراحل تهیه را برایتان راحت تر خواهد نمود.

برش لوز نارگیل با شیر عسل

برای برش لوزهای نارگیل باید اجازه دهید که قالب لوز، پنج دقیقه در دمای محیط بماند. سپس لوز را بیرون بیاورید. با یاری یک چاقوی تیز روی قالب را را برش های عرضی سپس مورب بیاندازید. در نهایت آن ها را در ظرف سروتان چیده و با پودر پسته و خلال بادام تزئین کنید. ضخامت برش های لوز بستگی به خودتان دارد.

مخلوط پودر قند و نارگیل در تهیه لوز نارگیل شیر عسلی

پودر قند، پودر نارگیل و شیر عسل پایه اصلی این شیرینی محسوب می شوند پس به هنگام استفاده در طرز تهیه لوز نارگیل شیرعسلی نباید به روغن بیفتد چراکه لوزتان شل خواهد شد. از سویی دیگر برای داشتن لوزی منسجم، مواد را در کاسه مخلوط نموده سپس داخل غذاساز بریزید تا خوب با یکدیگر ترکیب شوند. شما علاوه بر دو مخلوط پسته و بادام می توانید به مخلوط پودر قند و پودر نارگیل تان کمی زعفران اضافه کنید تا لوز نارگیلی سه رنگ داشته باشید. هنگامی که مخلوط را در قالب می ریزید آن را خوب فشار دهید تا شکل و فرم قالب را بهتر به خود بگیرد

قالب مناسب در طرز تهیه لوز نارگیل شیرعسلی

برترین قالبی که در دستور تهیه لوز نارگیل می توان استفاده کرد، قالب مربعی است که راحت بتوان لوز را از آن بیرون آورد. برای راحتی کارتان کف قالب تان را کمی چرب کنید. یک پلاستیک فریزر داخل قالب قرار دهید. سپس پودر نارگیل و کمی نشاسته ذرت بریزید. مخلوط نارگیل را داخل قالب بریزید. در ادامه با سطح قاشق، مخلوط را صاف و منسجم کنید. کمی پودر پسته یا خلال بادام روی آن ریخته و در یخچال بگذارید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 8 بهمن 1403 بروزرسانی: 8 بهمن 1403 گردآورنده: tour-srilanka.ir شناسه مطلب: 1744

به "طرز تهیه لوز نارگیل با شیر عسل خوشمزه، مقوی و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لوز نارگیل با شیر عسل خوشمزه، مقوی و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید