مصرف کدام گروه های غذایی برای روزه داران ضروری است

به گزارش تور سریلانکا، تغذیه صحیح تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها به خصوص بیماری کووید 19 دارد.

مصرف کدام گروه های غذایی برای روزه داران ضروری است

به گزارش خبرنگاران، از آنجایی که تغذیه صحیح تأثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها به خصوص کووید 19 دارد، با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از همه گروه های غذایی و جایگزین های آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی های مورد احتیاج بدن برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تأمین می گردد.

رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه با استفاده از همه گروه های غذایی و جایگزین های آنها، باعث بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن می گردد.

در ماه مبارک رمضان نیز مانند همواره پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل یعنی تأمین انواع مختلفی از مواد غذایی به تناسب با یکدیگر و مقادیر کافی از مواد مورد احتیاج برای حفظ سلامت همراه با محدود کردن غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند، نمک و ترکیبات افزودنی توصیه می گردد.

مصرف انواع مختلف مواد غذایی همراه با محدود کردن غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند، نمک و ترکیبات افزودنی فراموش نگردد.

استفاده از همه گروه های غذایی برای رفع کردن احتیاجهای بدن فرد روزه دار توصیه می گردد.

مصرف میوه و سبزی در ایام روزه داری به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می نماید.

لبنیات کم چرب (کمتر از 2.5 درصد) مصرف کنیم.

در ایام روزه داری برای پیشگیری از کووید 19 پروتئین های حیوانی و یا گیاهی مصرف کنید.

انواع حبوبات منبع پروتئین هستند و وقتی همراه با غلات مصرف می شوند، به عنوان جایگزین گوشت، مرغ و ماهی می توانند یک پروتئین خوب و با کیفیت را برای بدن تأمین نمایند.

از مصرف زیاد زولبیا و بامیه که حاوی مقادیر زیادی قند، چربی، اسیدهای چرب اشباع و ترانس است و موجب چاقی، دیابت و اختلالات چربی خون می گردد، خودداری کنید.

منبع: مهر

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 6 خرداد 1400 بروزرسانی: 6 خرداد 1400 گردآورنده: tour-srilanka.ir شناسه مطلب: 976

به "مصرف کدام گروه های غذایی برای روزه داران ضروری است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف کدام گروه های غذایی برای روزه داران ضروری است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید