آمار کرونا در ایران 6 اسفند ، شناسایی 8270 بیمار جدید مبتلا
به گزارش تور سریلانکا، به گزارش خبرنگاران، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درباره آخرین آمارهای کرونا در کشور طی 24 ساعت گذشته، گفت: از دیروز تا امروز(6 اسفند 1399) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 8 هزار و 270 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که 746 نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس مجموع بیماران کووید19 در کشور به یک میلیون و 598 هزار و 875 نفر رسید.

وی اضافه کرد: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 73 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به 59 هزار و 736 نفر رسید.
لاری ادامه داد: خوشبختانه تا به امروز یک میلیون و 365 هزار و 253 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند. در عین حال سه هزار و 705 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تا به امروز 10 میلیون و 616 هزار و 717 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور اجرا شده است.
به گفته لاری، اکنون 11 شهرستان قرمز، 52 شهرستان نارنجی، 217 شهرستان زرد و 168 شهرستان آبی هستند همچنین شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در شرایط قرمز قرار دارند.
منبع: ایسنا
منبع: تجارت نیوز