سود سال 98 صندوق ذخیره فرهنگیان به حساب سهامداران واریز شد

به گزارش تور سریلانکا، وزیر آموزش وپرورش گفت: در سال اقتصادی منتهی به 31 شهریور 1398 بیش از 11 هزار میلیارد ریال معادل 21 درصد به نسبت مانده سهم الشراکه، سودآوری برای اعضای ایجاد شده است که به حساب فرهنگیان عضو موسسه منظور شده است.

سود سال 98 صندوق ذخیره فرهنگیان به حساب سهامداران واریز شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش وپرورش گفت: در سال اقتصادی منتهی به 31 شهریور 1398 بیش از 11 هزار میلیارد ریال معادل 21 درصد به نسبت مانده سهم الشراکه، سودآوری برای اعضای ایجاد شده است که به حساب فرهنگیان عضو موسسه منظور شده است.

وی ادامه داد: از سود مذکور جمعاً مبلغ 1,385 میلیارد ریال آن به حساب بیش از 97 هزار نفر از اعضای بازنشسته که از مهر 1397 تا شهریور 1398 بازنشسته شده اند، واریز شد.

حاجی میرزایی با بیان اینکه بازنشستگان مذکور قبلاً سهم الشرکه خود را در زمان بازنشستگی دریافت نموده و مبلغ فعلی صرفاً سود سال اقتصادی 1398 است که به همان حساب بانکی واریز شد که قبلاً سهم الشراکه آن ها واریز شده است، اظهار کرد: بیش از 106 میلیارد ریال از سود سال اقتصادی 1398 به حساب فرهنگیان بازنشسته ای که به عضویت خود در صندوق ادامه داده اند تا از افزایش سودآوری سالانه هزار میلیارد تومانی در چند سال آینده برخوردار شوند، منظور شده است.

رئیس هیئت امنای صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: چشم انداز سودآوری صندوق ذخیره فرهنگیان نشان می دهد همان طور که در طول چهار سال گذشته سودآوری صندوق از 2,400 میلیارد ریال در سال 1395 به 11 هزار میلیارد ریال در سال 1398 رسید، برای سال اقتصادی منتهی به 31 شهریور 1399 سودآوری 35 هزار میلیارد ریالی پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: با افتتاح مجتمع پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه به دست رئیس جمهور در مرداد 1399 و بهره برداری از سایر طرح های پتروشیمی موسسه و بهبود فرایند سودآوری شرکت های تابعه، شاهد افزایش سودآوری صندوق خواهیم بود به طوری که در سال 1402 سودآوری سالانه به رشد قابل توجهی خواهد رسید.

وزیر آموزش وپرورش در انتها خاطر نشان کرد: هرچه میزان مشارکت فرهنگیان تا سقف 5 درصد از حقوقشان بیشتر باشد، به همان نسبت از سهم دولت و سودآوری موسسه منتفع خواهند شد، از این رو تا به امروز نیمی از فرهنگیان عضو موسسه میزان واریزی خود را تا 5 درصد افزایش داده اند.

4129/

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا
انتشار: 23 مهر 1399 بروزرسانی: 23 مهر 1399 گردآورنده: tour-srilanka.ir شناسه مطلب: 537

به "سود سال 98 صندوق ذخیره فرهنگیان به حساب سهامداران واریز شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سود سال 98 صندوق ذخیره فرهنگیان به حساب سهامداران واریز شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید