طرز تهیه بلال در فر با و بدون فویل به 3 روش
به گزارش تور سریلانکا، بلال کبابییکی از خوراکی های محبوب و خوشمزه ای است که در فصل تابستان هواداران زیادی دارد. اگر در پی یک روش آسان و سالم برای تهیه بلال کبابی هستید، پخت آن در فر می تواند گزینه بسیار مناسبی باشد. در ادامه، طرز تهیه بلال در فر با و بدون فویل را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه بلال در فر
- بلال به مقدار لازم
- کره به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پودر سیر، پاپریکا، آویشن یا ادویه های دلخواه به مقدار لازم
طرز تهیه بلال در فر با فویل
1. آماده سازی بلال
اولین مرحله از طرز تهیه بلال در فر درست مثل طرز تهیه بلال تنوری این است که بلال ها را خوب بشویید و پوست های اضافه آن را جدا کنید. سپس، هر بلال را با یک لایه کره بپوشانید و به دلخواه به آن نمک، فلفل سیاه و سایر ادویه ها بزنید بعد هر بلال را در یک تکه فویل بپیچید تا کاملا پوشیده گردد.
2. پخت در فر
اکنون فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید. بلال های پیچیده شده در فویل را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید. پس از پخت، بلال ها را از فر خارج نموده و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس فویل را باز نموده و روی بلال ها باز کره بمالید و با چاشنی های مناسب سرو کنید.
طرز تهیه بلال در فر بدون فویل
درست مثل طرز تهیه بلال با فویل ابتدا بلال ها را بشویید و پوست های اضافه آن را جدا کنید. سپس، هر لایه های رویی بلال را کنار بکشید و با یک لایه کره بپوشانید و به دلخواه به آن نمک، فلفل سیاه و سایر ادویه ها بزنید بعد بلال ها را روی سینی فر قرار دهید. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید و بلال ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید. هر چند دقیقه یک بار بلال ها را برگردانید تا همه جای آن به طور یکنواخت برشته گردد.
مزیت اصلی تهیه بلال به این روش این است که پوست بلال به عنوان یک پوشش طبیعی عمل نموده و باعث می گردد طعم اصلی و دودی بلال حفظ گردد.
طرز تهیه بلال چاشنی دار
برای تهیه بلال طعم دار در فر ابتدا پوست و تارهای ابریشم ذرت را جدا کنید. فر را با دمای 218 درجه سانتی گراد گرم کنید. بعد در یک کاسه کوچک، کره سیر و ادویه مناسب و مدنظرتان را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. ذرت ها را به صورت جداگانه در فویل بپیچید و روی هر کدام کره، سیر یا کره ادویه زده شده بمالید. این کار را با بقیه ذرت ها تکرار کنید و سپس آن ها را داخل فویل بپیچید و روی سینی فر قرار دهید.
در نهایت به مدت تقریبی 20 تا 25 دقیقه در وسط سینی فر قرار دهید و بگذارید بپزد. فقط هر از گاهی آن ها را بچرخانید. در نهایت از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک گردد. در صورت دلخواه، مخلوط کره سیر بیشتری روی ذرت ها بمالید. اضافه کردن کره طعم دار یک روش آسان برای افزودن طعم به ذرت و حفظ رطوبت آن است. این روش واقعا تغییر دهنده بازی است!
نکات تکمیلی برای تهیه بلا در فر
از تمام روش هایی که برای طبخ ذرت استفاده می گردد هیچ کدام به مقدار تهیه بلال در فر دست کم گرفته نمی گردد. اما تهیه بلال در فر هم درست مثل تهیه هر غذا یا پیش غذای احتیاج به رعایت نکات و فوت وفن هایی دارد که خوب است به آن ها دقت کنید.
زمان پخت مناسب برای تهیه بلال در فر
زمان پخت بلال بسته به مقدار و ضخامت آن ممکن است متفاوت باشد. می توانید با فرو کردن یک چنگال در بلال، پخت آن را آنالیز کنید. اگر چنگال به راحتی وارد بلال شد، یعنی بلال پخته شده است.
ادویه های مناسب برای طعم دار کردن بلال
می توانید از انواع ادویه های دیگر مانند پودر کاری، پودر چیلی یا زنجبیل نیز برای طعم دار کردن بلال بهره ببرید. بعلاوه برای سرو بلال می توانید از سس های مختلف مانند سس مایونز، سس خردل، سس کره یا سس های مخصوص بلال بهره ببرید.
آغشته کردن ذرت به آب
قبل از قرار دادن بلال ها در فر می توانید آن ها را به مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید. این کار باعث می گردد بلال ها آبدارتر شوند.
مزایای پخت بلال در فر
بلال را معمولا روی ذغال یا گاز می پزند اما استفاده از فر برای تهیه بلال بهتر است چون مزایای زیر را دارد:
- سالم تر: پخت بلال در فر روشی سالم تر نسبت به کباب کردن آن روی ذغال است، زیرا روغن کمتری استفاده می گردد.
- آسان تر: پخت بلال در فر بسیار آسان و بدون دود و بو است.
- کنترل بیشتر: در فر می توانید دما و زمان پخت را به راحتی کنترل کنید.