طرز تهیه یک غذای ساده و کم خرج برای شام
به گزارش تور سریلانکا، این غذای خوشمزه و مجلسی به عنوان شام و پیش غذا سرو می گردد.
به گزارش بهترین ها، کوکو بادمجان یکی از انواع کوکو های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که به عنوان پیش غذا هم سرو می گردد.
مواد لازم برای 4 نفر
- بادمجان 4 عدد میانه
- تخم مرغ 3 عدد
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیر 1 حبه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- روغن و زردچوبه به مقدار کافی
دستور پخت کوکو بادمجان
مرحله اول
ابتدا می توانید پوست بادمجان ها را بگیریم و آن ها را بشوییم و در قابلمه ای مقداری آب بریزیم و آن ها را آبپز کنیم و یا مانند میرزا قاسمی بادمجان ها را بشوییم و با پوست روی گاز آن ها را کبابی کنید و بعد پوست آن ها را بگیرید.
مرحله دوم
بادمجان های پخته شده را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم، سپس کمی صبر می کنیم تا خنک شوند و پیاز و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب پیاز را کاملا می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم
مرحله سوم
در ادامه کمی زردچوبه، فلفل سیاه، نمک روی مواد می ریزیم و با گوشکوب دستی یا برقی یا داخل میکسر میکس می کینم تا کاملا له و پوره گردد و اگر هنوز کمی بادمجان ها گرم هستند حتما تامل می کنیم تا کاملا سرد شوند.
مرحله چهارم
سپس تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و به مایه بادمجان اضافه می کنیم و مایه کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست گردد. تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله پنجم
مقداری روغن داخل ان می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ گردد و بعد مایه را داخل تابه می ریزیم و مایه را در تابه پخش می کنیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم کوکو سرخ گردد.
مرحله ششم
بعد کوکو را از وسط نصف می کنیم و هر نیمه کوکو را با کفگیر بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ گردد. در انتها پس از اینکه کوکو به خوبی سرخ شد آنرا در بشقاب قرار می دهیم و با گوجه فرنگی یا خیارشور و نان نوش جان کنید.
منبع: فرارو