یافته جدید درباره انتقال کروناویروس از مواد غذایی

به گزارش تور سریلانکا، یک تیم بین المللی از کارشناسان مسمومیت غذایی مدعی شدند که مواد غذایی نمی تواند منبع انتقال بیماری کووید 19 باشد.

یافته جدید درباره انتقال کروناویروس از مواد غذایی

با ما همراه باشید و درباره ویزای توریستی کانادا بیشتر بدانید.

به گزارش ایسنا، کارشناسان کمیسیون بین المللی مشخصات میکروبیولوژیکی مواد غذایی (ICMSF) در این رابطه به بررسی شواهد موجود در مورد احتمال انتقال کروناویروس از طریق مواد غذایی یا بسته بندی آنها پرداخته و دریافتند که این احتمال بسیار کم است.

آنان اظهار داشتند: گرچه ممکن است فردی مواد غذایی آلوده به کروناویروس را مصرف کند و از این طریق مبتلا شود اما هرگز چنین اتفاقی در عمل رخ نداده است. با این حال هنوز هم بر رعایت موارد بهداشتی مربوط به مواد غذایی تاکید می شود.

یافته های این محققان مشابه با گزارش کارشناسانِ سازمان غذا و داروی آمریکاست که نشان داد خطر ابتلا به بیماری کووید 19 از طریق مواد غذایی یا بسته بندی آنها تقریبا وجود ندارد.

در گزارش این کمیسیون آمده است: تا به امروز هیچ شواهدی مبنی بر اینکه مواد غذایی، بسته بندی آنها یا توزیع مواد غذایی منبع یا روش انتقال کروناویروس باشد، وجود ندارد. هیچ ماده غذایی نباید به عنوان عامل خطر یا حامل کروناویروس در نظر گرفته شود.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 3 آبان 1399 بروزرسانی: 3 آبان 1399 گردآورنده: tour-srilanka.ir شناسه مطلب: 556

به "یافته جدید درباره انتقال کروناویروس از مواد غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یافته جدید درباره انتقال کروناویروس از مواد غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید