کتلت اسفناج و سیب زمینی، یک غذای مقوی و متنوع در عین سادگی

به گزارش تور سریلانکا، کتلت اسفناج و سیب زمینی یک غذای بسیار لذیذ و مقوی است که در زمان کوتاهی آماده می گردد.

کتلت اسفناج و سیب زمینی، یک غذای مقوی و متنوع در عین سادگی

به گزارش وقت صبح، کتلت اسفناج و سیب زمینی یکی از مغذی ترین کتلت هایی است که در فصل اسفناج می توان تهیه کرد و روش بسیار خوبی برای گنجاندن این گیاه بسیار پر فایده در وعده غذایی می باشد.

مواد لازم:

سیب زمینی 4 عدد

پیاز 1 عدد

گوشت چرخ نموده 100 گرم

اسفناج 100 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه:

ابتدا اسفناج ها را شسته و خیلی ریز اسفناج ها را خرد نموده داخل یک آبکش ریخته و آماده می گذاریم.

سیب زمینی ها را شسته و به همراه کمی آب و نمک کی پزیم بعد از اینکه کاملا پخت زمان می دهیم تا خنک گردد. پیاز را پوست می گیریم رنده می کنیم و آب اضافی آن را جدا می کنیم.

داخل کاسه بزرگی سیب زمینی ها را رنده می کنیم حالا پیاز، گوشت و اسفناج آماده شده را هم می افزاییم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

تخم مرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و زردچوبه به مواد کتلت افزوده و مواد را با هم کاملا ورز می هیم تا چسبندگی لازم ایجاد گردد.

تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن ریخته و زمان می دهیم تا کاملا گرم گردد حالا از مواد به میزان یک نارنگی برداشته با دست شکل می دهیم و داخل روغن می گذاریم و دو سمت کتلت ها را خوب سرخ می کنیم تا طلایی و برشته شوند.

حالا کتلت های اسفناج که سرخ شده اند را روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافی آنها کشیده گردد.

منبع: فرارو
انتشار: 13 شهریور 1402 بروزرسانی: 13 شهریور 1402 گردآورنده: tour-srilanka.ir شناسه مطلب: 1634

به "کتلت اسفناج و سیب زمینی، یک غذای مقوی و متنوع در عین سادگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کتلت اسفناج و سیب زمینی، یک غذای مقوی و متنوع در عین سادگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید